// Over ons

VEMAMED is importeur en distributeur van hoogwaardige en innovatieve rehabilitatie producten. We staan voor het verhogen van de kwaliteit van leven en daarmee het plezier in het leven. Vemamed is gevestigd in het Groot Handels Gebouw te Rotterdam, actief op de Nederlandse en internationale markt, en groeiende.

Visie

Wij zijn een team van mannen en vrouwen, allen professionals in ons eigen vak, die samen dezelfde visie delen dat we het leven van anderen beter willen proberen te maken.

We voelen ons aangetrokken door uitdagingen, innovatie en mensen. We hebben gevoel voor culturele uitwisseling, ondernemen en ontdekken.

We zoeken naar nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe partners om onze visie te realiseren.

Onze visie is om open en transparant te zijn in onze zaken. Eerlijk zaken doen. Vemamed wil en kan een betrouwbare partner voor u zijn. Als partner of als klant. Onze ambitie is om de komende jaren te groeien als een betrouwbare leverancier binnen de Benelux maar ook daarbuiten. Vemamed besteedt veel aandacht aan de laatste ontwikkelingen binnen de rehabilitatie branche en wil op deze wijze snel inspelen op de behoeften van de markt. Vemamed is wereldwijd actief in de Benelux, Azië, Eurazië, Afrika en het Midden-Oosten.

Kernwaarden

  • Wie goed doet, goed ontmoet
  • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  • Zelfredzaamheid voor onze klanten
  • De Nederlandse traditie (durf en vindingrijkheid)
Aboutus